Partoe: uw huishoudhulp met een glimlach!

04/12/2018

 

Bent u op zoek naar een huishoudhulp die  kan helpen bij uw dagdagelijkse taken? Heeft u nood aan meer vrije tijd? Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook voor kleine boodschappen, strijken en koken kunt u bij ons terecht.

Dienstenchequebedrijf Partoe biedt u kwalitatieve huishoudhulp met een glimlach en neemt de huishoudelijke zorgen van u over. Samen gaan wij op zoek naar een huishoudhulp die bij u past. Kwaliteit, betrouwbaarheid en respect kenmerken ons bedrijf. Daarnaast bieden wij u een snelle en correcte service aan.

Via dienstencheques - die voor u ook fiscaal aftrekbaar en dus voordelig zijn - betaalt u onze diensten. U betaalt bij ons geen (administratieve) kosten bovenop de prijs van de dienstencheques!

U kunt terecht bij de coördinator met al uw vragen of opmerkingen. Voor meer vrijblijvende informatie kunt u telefonisch 051/65 01 85 of per mail, dienstencheques@godtsvelde.be steeds contact met ons opnemen.

 

Neem ook zeker een kijkje op onze facebookpagina voor foto’s en meer informatie: https://www.facebook.com/Dienstenchequebedrijf-Partoe-151507378795549/.

Kerstmarkt

30/11/2018

Op vrijdag 14 december organiseren woonzorgcentrum Blijvelde in samenwerking met de bewoners en vrijwilligers een sfeervolle kerstmarkt. Dit alles ten voordele van onze bewoners!

Welkom aan iedereen in woonzorgcentrum Blijvelde van 14u tot 19u

 

Opendeurdagen residentie Jackie Louwaege en Seniorie 't Kouterhuys 28 en 29 augustus

23/08/2018

Volgende dinsdag en woensdag, namelijk 28 en 29 augustus stelt vzw Blijvelde de deuren open van de residentie Jackie Louwaege en seniorie 't Kouterhuys.

Door op onderstaande link te klikken vinden jullie de flyer terug.

folder GAW 

 

Artikel in 'Het Nieuwsblad' naar aanleiding van aankoop duofiets

26/07/2018

Woonzorgcentrum Blijvelde heeft een duofiets aangekocht om de bewoners die vaak minder mobiel zijn te laten genieten van een fietstochtje. Zo proberen we onze bewoners opnieuw in de maatschappij te integreren, hun sociaal netwerk onderhouden, hun eigenwaarde te respecteren en in het algemeen hun welbevinden te verhogen!

Dit is ook de lokale pers niet ontgaan ... Op volgende link vinden jullie het artikel uit 'Het Nieuwsblad' terug: https://www.nieuwsblad.be/cnt/bleva_03631362.

 

Reportage op Focus- WTV naar aanleiding van het hitteplan

26/07/2018

Door de aanhoudende warmte waarbij we kunnen spreken van een hittegolf is ook het hitteplan in woonzorgcentrum Blijvelde van kracht. Het hitteplan werd begin 2018 opgesteld waarbij zowel preventieve als direct uitvoerbare maatregelen beschreven staan die ervoor moeten zorgen dat onze bewoners zo weinig mogelijk last ondervinden van de warmte.

De regionale pers, Focus - WTV kwam een reportage maken over hoe wij dit hier integreren. De reportage kunt U gratis herbekijken via volgende link: https://www.focus-wtv.be/nieuws/woon-en-zorgcentra-rollen-hun-hitteplannen-uit.

Hier vinden jullie een folder van het Hitteplan 2018.

 

Indien jullie vragen hebben over het hitteplan aarzel dan niet om ons te contacteren!

Dit kan zowel telefonisch 051/ 56 73 01 of via mail info@blijvelde.be

 

Aankoop duofiets dankzij de steun van CERA en de gemeente Kortemark

23/07/2018

Heel wat bewoners kunnen zich niet meer zelfstandig buiten verplaatsen en zijn afhankelijk van helpers (medewerkers, vrijwilligers, familie). Voor de meeste bewoners is het, vanwege hun verminderde mobiliteit, niet meer evident om deel te nemen aan het leven buiten het woonzorgcentrum. Door de aankoop van een duofiets willen we de bewoners de mogelijkheid geven om, samen met een medewerker, familielid, vrijwilliger, stagiair of iemand anders te genieten van een fietstochtje, de natuur, een marktbezoek en andere activiteiten. Door de persoonlijke begeleiding tijdens het duofietsen kan echt individueel ingegaan worden op de wensen van de bewoner.

Het duofietsen wordt geïntegreerd in het animatieprogramma (door medewerkers en vrijwilligers), maar zal ook gestimuleerd worden bij familieleden en mantelzorgers. Ook de bewoners van de assistentiewoningen, de serviceflats en het dagverzorgingscentrum kunnen gebruik maken van de duofiets.

De aankoop van de duofiets kon gerealiseerd worden met de financiële steun van de gemeente Kortemark, sponsoring door de CERA en de rest van het bedrag werd ingezameld door acties van onze eigen medewerkers van WZC Blijvelde in kader van de ‘Warmste Week’ – een actie opgezet door Studio Brussel eind 2017. De directie wil dan ook iedereen bedanken die de aankoop van de duofiets mogelijk maakte.

Hieronder nog enkele foto's terug te vinden van het persmoment afgelopen vrijdag, 20 juli 2018 in de cafetaria van woonzorgcentrum Blijvelde.